Heeft alles zijn eigen tijd? Crises occur on a regular basis: Crises, meervoud van crisis, vinden met regelmaat plaats. Roy Hodgson zegt dit, Hodgson, een Engelse coach. Er is crisis bij Fulham FC. Hijzelf spreekt het rustig uit. Duizenden fans zijn woest. De coach van Fulham is zenuwachtig, heel anders dan Hodgson, die afstand heeft en afstand kan bewaren: er is weer eens crisis bij Fulham.

Negatieve emotie is de mode geworden. We hobbelen van crisis naar crisis, persoonlijk, privé, zakelijk, als maatschappij en als land. Het helpt niet om te gaan huilen. Moeten we hobbelen?

Afstand nemen is de oplossing. Kijk eens van een afstand naar wat je doet, wat je omgeving doet. Alles roept emotie op en die krijgt in gesprekken de boventoon. De feiten tellen amper nog. Juist van een afstand hoor je de emotie niet, maar zie je de feiten wel.

Ik heb meerdere websites geregistreerd:
gerbrandt.nl
silverliningsofthecloud.nl
silverliningsofthecloud.com
zilverenwolkranden.nl
huilen-helpt-niet-in-de-cloud.nl
huilenhelptnietindecloud.nl

Het beste product dat ik heb en kan aanbieden…. ben ik zelf. Daarom heb ik mijn angst voor arrogantie, mijn wens om aardig gevonden aan de kant gezet: ik publiceer als mezelf.
Every cloud has a silver lining…. daarom doe ik niet mee met de wolven en het huilen. Mijn cynisme brengt me niet verder, dus iedere blog moet iets positiefs brengen. Van een afstand, vanaf de Cloud, over de Cloud en de gevolgen van Cloudcomputing voor mijn leven, jouw leven en de mogelijkheden die het biedt. Crises komen en gaan, positief problemen aanpakken kan echter altijd.

Ik heb besloten zo te schrijven. En daar kun je me aan houden.